Sítábor


     Minden év December első felében kerül megrendezésre az MMDSZ Sítábor a Madarasi Hargitán. A 3 napos esemény célja kötetlen szórakozás biztosítása a téli sportok szerelmeseinek (és nem csak).
Péntek reggeli indulást követően érkezünk Ivóba, ahonnan traktorral folytatjuk az utat a Hargitára. Ide megérkezve, a szállás elfoglalása után mindenki kedve szerint választja ki a programját. A helyszinen 3 km hosszúságú és 300 m szintkülömbségű pályarendszer biztosítja a kikapcsolódást a sportolni vágyók számára, minden nap 10 és 16 óra között. Továbbá lehetőség nyílik kirándulásra, gyalogtúrára a kijelölt turista ösvényeken, ahol meglátogatható többek közt az 1801 m magas Hargita csúcs is. A szálláson társasjátékok és zene biztosítják a szórakozást.
     Minden nap közös bulival zárul a program a menedékháznak erre a célra kialakított helységében, a csendre vágyók pedig a kandalló mellett is elfogyaszthatnak egy jó csésze hargitai forralt bort.
A csapat vasárnap délután indul vissza traktorral Ivóba, innen buszra váltva érkezünk majd Marosvásárhelyre, esti órákban. Megfelelő hóviszonyok mellett sível és snowboarddal is le lehet ereszkedni a hegyről, a 11 km-es útszakaszon.
     A szállás miatt a helyek száma korlátozott. Az iratkozás indulás előtt egy héttel történik, a diákszövetség székházában.
Mindenkit szeretettel várunk!

További információk a helyről és szállásról:
http://madarasihargita.hu/
http://21gr.ro/foto.html

írta: Mika Attila

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest