2019. június 18. Kedd Köszöntjük Arnold, Levente nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 07:00-kor,
nyugszik 19:02-kor.

Tisztújítás a FOK Platformban


A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség (MMDSZ) választmánya által 2015. november 10.-én elfogadott szakosztályi szabályzat értelmében a FOK Platformban tisztújításra kerül sor. Ennek keretén belül 2015. november 20.-ig minden MMDSZ-tagsággal bíró fogorvostan-hallgató a szabályzatban foglaltak szerint megméretheti magát.

A jelöltállításhoz szükséges iratok leadhatók a székházban személyesen irodaprogram keretén belül vagy elektronikus formában a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elküldve. 

A szakosztályi választásokra november 24.-én, kedden este 20 órától kerül sor az MMDSZ székházában egy három fős választási bizottság jelenlétében, amelynek a feladata az átláthatóság fenntartása, a szavazat számlálása és az eredmények véglegesítése. 

Minden MMDSZ-tagsággal rendelkező fogorvostan-hallgató részt vehet a szavazáson. Szavazni egyszeri alkalommal, a választási biztosoknak felmutatott MMDSZ-es diákigazolvánnyal a helyszínen hitelesített választási listán lehet. 

A Fogorvosi Kari Platform szabályzatának letöltéséhez kattints ide

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest