Registrare pacienţi


paciensregiszterlogoCLICK

Studenții de medicină dentară, sub îndrumarea cadrelor universitare execută tratamente stomatologice la Centrul Integrat de Medicină Dentară inagurat în anul 2010 în campusul Universitatății de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Spectrul larg al tratementelor dentare care stau la dispoziția pacienților se întinde de la periajul profesional până la lucrări protetice complexe.

În cazul în care doriți să beneficiați de tratamentele studenților fără a sta la coadă sau a fi incerți în ceea ce privește posibilitatea obținerii tratamentului dorit și ați vrea să vorbiți direct cu studentul al cărui pacient veți fi, nu ezitați să vă înregistrați gratuit în Registrul de pacienți. Pentru acest lucru nu trebuie decât să completați un chestionar simplu. După înregistrare, intrați în data de bază a proiectului inițiat de Platforma de Medicină Dentară din cadrul Asociației Studenților Maghiari din Târgu Mureș și veți fi contactat telefonic de un student care vă va oferi informații legate următorii pași.

Pentru înregistrare faceți click aici!

Întrebări frecvente:

  1. Unde se găsește Centrul Integrat de Medicină Dentară? Centrul Integrat de Medicină Dentară se află în incinta campusului Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș (str. Gheorghe Marinescu, nr. 38). Pe harta campusului este marcat cu numărul 2 (puteți accesa harta aici).
  2. Într-adevăr este diversificată oferta de tratamente? În Centrul Integrat de Medicină Dentară, în funcție de programa universitară și de perioada anului se pot accesa cele mai importante tratamente preventive, odontologice, endodontice și protetice. Pentru mai multe informații, registrați-vă în program iar studenții noștri vă vor informa mai pe larg.
  3. Chiar sunt mai mici prețurile? Prețurile practicate la UMF Târgu Mureș sunt modice și asigură prețurile materialelor dentare folosite. Studenții de la UMF, veteranii de război și alte grupe sociale beneficiază de reduceri. 

Mass media despre proiectul nostru:

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest