Csatlakozz hozzánk!


Ha a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészetii Egyetem (MOGYE) fogorvosi, fogtechnikus hallgatója vagy és úgy gondolod, hogy egy szakmai ifjúsági közösségben a helyed és az önkéntesség sem áll távol tőled, akkor neked a Fogorvosi Kari Platformban a helyed! 

 

Kik vagyunk?

Az FOK Platform (ejtsd: ef-o-ká) a Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség (MMDSZ) 2014-ben alakult szakosztálya. Mivel az összes magyar orvosi központban Szegedtől Budapestig, Pécstől Debrecenig a fogorvostan hallgatók szakmai szervezetbe tömörülnek, úgy gondoltuk, hogy Marosvásárhely sem hiányozhat a listáról. 

Tevékenységünk alapját a csapatmunka képezi, amely alatt a különböző rendezvények szervezésében tevékenykedünk. A Fogorvosi Kari Összerázó alkalmával fogadjuk a gólyákat és lehetőséget teremtünk könnyebb beilleszkedéshez. Úgyancsak mi bonyolítjuk le a Fogtündérek névre hallgató fogorvosis prevenciós programot, amelynek keretén belül már több száz marosvásárhelyi kisiskolásnak sikeresen tanítottuk meg a helyes és rendszeres fogmosás módját.

Azonban a szakmai, tudományos területeket sem hanyagoljuk: az uniDENTIS előadássorozat kiadásait havi rendszerességgel tartjuk meg. Ilyenkor a hallgatói közösséget éríntő témákat boncolgatnak a meghívott vendégelőadóink. A Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) fogorvosi témakörének szervezése is ránk hárul. 

 

Hogyan csatlakozhatok? 

A Platform gyűléseit ciklikusan kéthetente, a választmányi gyűlést követő héten, kedden tartja. Kivételt képeznek a rendkívüli időszakok (ünnepek, szesszió), amikor elmaradnak ezek az alkalmak. 

Amennyiben kérdésed van, azt bátran felteheted a facebook oldalunkon és csoportunkban vagy épp elküldheted az e-mail címünkre. Az elérhetőségeinkért kattints a címben szereplő kérdésre. 

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest