2020. november 23. Hétfő Köszöntjük Kelemen, Klementina nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 06:45-kor,
nyugszik 18:47-kor.

Kari tanácsi és szenátusi választások fogorvostan-hallgatóknak


valasztas-2014-2Idén, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem rektori ciklusának végével egyidőben véget ért a MOGYE Szenátusának és Kari Tanácsának a 4 éves mandátuma is, így választásokra kerül sor. A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség és a Liga Studenților din Tîrgu Mureș, mint a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (MOGYE) diákjainak két hivatalos érdekképviseleti szervezete, választásokat hirdet a MOGYE Szenátusi, illetve Kari Tanácsi helyeire, legtöbb 4 éves mandátummal.

A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség szervezi meg a magyar évfolyamok számára a diákképviseleti választásokat. Helyek a magyar vonalon:

Szenátus:

  • Általános Orvostudományi Karr: 3 hely
  • Gyógyszerészeti Kar: 1 hely
  • Fogorvostudományi Kar: 1 hely

Kari Tanács:

  • Általános Orvostudimányi Kar: 3 hely 
  • Gyógyszerészeti Kar: 1 hely 
  • Fogorvostudományi Kar: 1 hely

(Lehetőség van arra, hogy ugyanaz az ember legyen a Kari Tanácsban és a Szenátusban is.)

Nagyon fontos, hogy megfelelően képviseljük magunkat, hogy első kézből kapjunk információkat, illetve hogy véleményünknek, kéréseinknek minden szinten tudjunk hangot adni. Ha úgy érzed, hogy magyar vonalon tanuló diákként képviselni szeretnéd diáktársaidat a döntéshozó szervekben, jelentkezési szándékodat küldd az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. A jelentkezéshez szükségeltetik: egy rövid ÖNÉLETRAJZ és egy oldalas MOTIVÁCIÓS LEVÉL.

A jelentkezők adatait feltöltjük a honlapunkra (www.mmdsz.ro), ahol mindenki megnézheti és eldöntheti, hogy kire szavaz majd. Eseménynaptár: A jelöltek jelentkezése: 2016. január 10-ig A jelöltek nyilvánossá tétele: 2016. január 11-én Kampányidőszak: 2016. január 14-ig

A választások helyszínének és a választóbiztosok névsorának közzététele: 2016. január 11. Választások: 2016. január 14-én 10.00 és 20.00 óra között. Az eredmények közzététele: 2016. január 15. Fellebbezés: 2016. január 15. 20.00 óráig. A végleges eredmények nyilvánossá tétele: 2016. január 16. A választások szabályzata itt érhető el. Sok sikert!

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest