Páciensregiszter


paciensregiszterlogoCLICK

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem 2010-ben átadott Integrált Fogászati Központjában (IFK) lehetőség nyílik fogorvosi kezelések és munkálatok fogorvostan hallgatók egyetemi oktatók ellenőrzése melletti elvégzésére. A prevenciós eljárásoktól kezdve a fogpótlásokig szinte az összes fogászati szolgáltatás elérhető a Fogorvosi Karon.

Amennyiben sorban állás, felesleges bizonytalanság nélkül gyorsan és egyszerűen szeretne magyar nyelvű fogorvostan hallgatóval felvenni a kapcsolatot, akkor vegye igénybe az ingyenes Páciensregiszter nevű programunk szolgáltatásait. Ehhez mindössze az alábbi adatlapot szükséges kitölteni. A rövid, magyar nyelvű regisztráció után Ön bekerül az adatbázisunkba és hamarosan telefonon megkeresi egy fogorvostan hallgató és bővebb felvilágosítást nyújt.

Az adatlap kitöltéséhez kattintson ide!

 

Gyakran ismételt kérdések:

  1. Hol található az Integrált Fogászati Központ (IFK)? Az Integrált Fogászati Központ a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (Gheorghe Marinescu utca, 38 sz.) udvarán található különálló épületegyüttes. Az egyetemi campus térképén a 2-es szám alatt található meg (a térképért kattintson ide).
  2. Valóban elérhető az összes fogászati kezelés? Az IFK-ban az oktatók felügyelete alatt a legfontosabb preventív, odontológiai, paradontológia,  protetikai, ortodonciai és pedodonciai kezelések mind elérhetők. Az alkalmazott eljárások, kezelések listája itt érhető el. Kérjen részletes tájékoztatást  a kezelődiáktól. 
  3. Minek köszönhetőek az alacsony árak? A Fogorvosi Karon alkalmazott díjszabást az egyetem vezetőségi határozatai szabályozzák. Tény, hogy az árak alacsonyabbak. Ez főleg azzal magyarázható, hogy az IFK elsődleges tevékenysége az oktatás. Az alkalmazott díjszabások listája itt érhető el. Kérjen részletes tájékoztatást a kezelődiáktól.

 

Páciensregiszter a sajtóban:

 

Fogorvosi Karon végzett kezelések

 

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest