Ötletbörze


Az Ötletbörze, azaz a fogorvosisok kerekasztalbeszélgetése (FKB) egy újonnan induló projekt, amely az FOK Platform aktivitásán belül a Fogorvosi Kar diákjait célozza meg. Hogy miért?

Ott a sok kérdőjel: Vajon miből kell tanulni első éven, kik lesznek a tanáraink és ők mit kérnek igazán számon, mi több, inkább mit nem? Honnan szerezni pácienst könnyedén és hogyan is „preferálja" majd a gyakorlat tanár a fogászati kezelés kivitelezési módját? Szereti-e ha virágot kap névnapjára a doktornő? Év elején mi kell beszereznünk? Hogyan tanuljuk meg az anyagot könnyebben? Szerintünk mindenki megtalálja magában ezeket a kérdéseket.

Ezekre válaszul meghívunk Benneteket, fogorvosisokat, hogy csatlakozzatok és adjatok tapasztalataitokból a társatoknak, legyen ő alsóbb, vagy felsőbb éves. Kezdőnek érzed magad? Okulhatsz. Már nyeregben vagy? Átadhatod tudásodat és tapasztalatodat. Nem akarsz kimaradni? Társaloghatsz, barátkozhatsz, bármi, ami egy tartalmas beszélgetésbe belefér egy korsó sör vagy tea mellett. Gyere el, várunk Rád.

Háromszor kerül megrendezésre, egyetemkezdés után és a szessziós hangulat közeledtével.

Projektfelelős:
Albert Balázs, telefonszám: 0748 773 939

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest