Összerázó


 

A Fogorvosi Kari Összerázó az FOK Platform szervezésében ősszel, az egyetemi év első hetében megszervezett rendezvény. Célunk, hogy tartalmas programsorozatot rendezzünk az elsőéves fogorvostan és technikus hallgatóknak, amely reményeink szerint előmozdítja a beilleszkedést úgy az egyetemi életbe, mint a város körforgásába miközben egy óriási lehetőség, hogy megismerjék egymást és önmagukat az FOK-s gólyák. 

Az első napokban szinte mindenki el van tévedve. Jó formán azt sem tudjuk, hogy a főépületben hol helyezkednek a tanszékek termei, nem beszélve arról, hogy a campus fás területei között megbújó intézmények és klinikák neveit szintén homály fedi. A legelején még azt sem tudjuk, hogy hol a Súrlott Grádics, a Téka vagy a Kövesdomb. Az évfolyamtársak neveinek memórizálása szintén megoldatlan problémát jelentenek.

Ilyen körülmények között fatális káoszhoz vezethetnek az olyan rövidítések, mint az ÁOK, FOK vagy GYK. Egyáltalán, hogy kell ejteni: fok vagy efoká? Segítünk már most: FOK (ejtsd: efoká) annyit takar, mint Fogorvosi Kar. Ez egy univerzális magyar nyelvű rövidítés, amit Marosvásárhelytől Szegedig, Pécstől Debrecenen át Budapestig mindehol így használnak.

Ha az első gordiuszi csomót sikerült megoldani, nem kell sokat habozni, csak jelentkezni a Fogorvosi Kari Összerázóra. Egy közösségként, sok csapatként élhetitek át első egyetemi hétvégeteket: meglátogatjuk a kart és az Integrált Fogászati Központot, majd ismerkedünk, játszunk, vetélkedünk és a végére barátok leszünk, miközben már a várost is megismertük. 

Tehát: 2014. október 3-5., Fogorvosi Kari Összerázó. További információk a honlapon a híreknél és a Facebook-oldalunkon, itt.

Osszerazo2

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest